ΡΑΔΙΟ ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ - anatolian weapons

Scroll

ΡΑΔΙΟ ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ - anatolian weapons

by: ANATOLIAN WEAPONS

ΡΑΔΙΟ ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ
Ένα ποικιλόμορφο ηχητικό υλικό σε 3ωρη βάση που περιλαμβάνει DJ sets, θεματικά mixtapes, εκπομπές, συνεντεύξεις, podcasts και Live αναμεταδόσεις.
Την ομάδα πλαισιώνουν residents παραγωγοί, μουσικοί, συλλέκτες, ερμηνευτές και μια σειρά καλεσμένων που προέρχονται όχι μόνο από το μουσικό, αλλά το διευρυμένο καλλιτεχνικό χώρο, με κύριο στόχο την σύμπραξη διαφορετικών μέσων, ιδεών και μεθόδων διάδοσης των ερεθισμάτων της δημιουργικής κοινότητας της Αθήνας.
 

ΡΑΔΙΟ ΧΛΩΡΟΚΙΝΗ

ANATOLIAN WEAPONS

Ο Άγγελος Μπαλτάς, ο άνθρωπος πίσω απ' το όνομα «Φανταστικοί Ήχοι», παράγει μουσική για πάνω απο μία δεκαετία. Συνδυάζοντας τολμηρά την ψυχεδελική αντίληψη με στοιχεία διαφόρων μουσικών ειδών από ολόκληρο τον κόσμο, έχει παράγει ένα ιδιαίτερο μείγμα με μεγάλη απήχηση, τόσο εγχώρια όσο και διεθνή.

Το ντεμπούτο του ως Anatolian Weapons στην εξαιρετική Lurid Music ακολούθησαν κυκλοφορίες σε labels όπως η Dekmantel (μέρος της συλλογής 'Selectors' της περίφημης Lena Willikens), η Dark Entries και η Emotional Response (μέρος της συλλογής του digger DJ soFa) καθώς και ένα άλμπουμ στην Beats In Space, το οποίο υποδέχθηκαν με πολύ θετικό τροπο έντυπα όπως το The Wire.Τα κομμάτια του παίζονται από ανοιχτόμυαλους, περιπετειώδεις jockeys όπως ο Vladimir Ivkovic, η Elena Colombi και ο Phuong Dan. Ο ίδιος είναι πλεον περιζήτητος remixer (Les Υeux Orange, Sameheads, ΙΙnvisible Inc, Byrd Out) ενώ παίζει τακτικά σε clubs ανά την Ευρώπη και την Αμερική.

Projects by: ANATOLIAN WEAPONS

Με την οικονομική υποστήριξη του